مواد لازم:
زردآلو نیم کیلو
نمک کمی
فلفل سفید نکوبیده  3عدد
هل  2عدد
آب پرتقال یا سرکه خرمای زرد سه چهارم پیمانه
سرکه سفید 2 پیمانه
مربای بهارنارنج یک قاشق سوپخوری

 

زردآلوهارا شسته وخشک کنید.اگرخواستید پوست زردآلوها رو بگیرد درون آبجوش به مدت 2 تا 3 دقیقه قرارداده بعد پوست آنها را بگیرید.
زردآلوها را به همراه نمک فلفل و هل در ظرف تمییزی بریزید.آب پرتقال یا سرکه خرمای زرد رابا سرکه سفید و مربای بهارنارنج مخلوط و روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد.
پس از سرد شدن آن را روی زردآلوها ریخته.ظرف را در جای خنکی قرار دهید.بعد از 15 روز می توانید استفاده کنید.


 

+ نوشته شده در  ساعت   توسط زیتون  |