آش گوشواره (آش محلي آذربايجان – قفقاز)

آش گوشواره (آش محلي آذربايجان – قفقاز)

مواد لازم براي خمير

تخم مرغ 1 عدد

نمك نصف قاشق چايخوري

آب يك دوم پيمانه

آرد 3 پيمانه

مواد لازم براي مواد مياني (كوفته سرگنجشكي)

گوشت چرخ كرده 200 گرم

پياز رنده شده 1 عدد

زرد چوبه مقداري

نمك و فلفل به‏ ميزان لازم

مواد لازم براي آش

رب‏ گوجه‏فرنگي 2قاشق‏غذاخوري

كره 50 گرم

آب 4 ليوان

نخود 1 پيمانه

جعفري و گشنيز براي تزيين

نعنا خشك 1 قاشق‏ غذاخوري

سركه يك چهارم پيمانه

پياز نگيني 1 عدد

طرز تهيه:

طرزتهيه خمير:

تخم‏مرغ، نمك و آب را مخلوط كرده و آرد را كم‏كم به آن بيفزاييد. آرد را تا حدي اضافه كنيد كه خمير به دست نچسبد. خمير را به مدت نيم ساعت داخل كيسه به آن استراحت دهيد.

طرز تهيه مواد مياني:

گوشت را با پياز رنده شده، نمك و فلفل مخلوط كنيد و كمي ورز دهيد. از گوشت كوفته ريزه‏هايي به اندازه يك فندق درست كرده و تفت دهيد. در صورت تمايل مي ‏توان به گوشت زردچوبه نيز اضافه كرد.

طرز تهيه گوشواره:

خمير را به چهار قسمت تقسيم كنيد با كمك وردنه آنرا به قطر 2 ميلي‏متر باز كنيد. با چاقو مربع‏هاي 2 در 2 سانتي‏ ببريد روي هر مربع گوشت به اندازه يك نخود قرار دهيد. و هر مربع را جدا جدا ببنديد.

طرز تهيه آش گوشواره:

رب گوجه‏فرنگي، پياز،كره و نعنا خشك را تفت مي ‏دهيم و آب اضافه مي‏ كنيم تا جوش بيايد بعد گوشواره‏ها را ريخته، هم زده و بعد نخود پخته را اضافه مي ‏كنيم بعد از چند جوش سركه را نيز اضافه نموده و آش را در ظرف مي ‏كشيم روي آنرا با جعفري تزيين مي ‏كنيم. (مدت پخت نيم ساعت)

انرژي كل: 2500 كيلو كالري

+ نوشته شده در  ساعت   توسط زیتون  |