مواد لازم:
آرد   ۱ پیمانه و نیم
بکینگ پودر  ۲ قاشق چایخوری
بکینگ سودا  ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل  ۱ قاشق چایخوری
نمک  ۱/۲ قاشق چایخوری
آب هویج  ۱ پیمانه
شکر  ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ  ۲ عدد
روغن مایع  ۱/۳ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
گردو خرد شده و تست شده  ۱/۲ پیمانه
خوب مثل همیشه اول فر رو با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهیت گرم میکنیم. آرد + بکینگ پودر + بکینگ سودا + نمک + پودر زنجبیل را خوب باهم مخلوط میکنیم. تخم مرغ ها و وانیل رو خوب با همزن میزنیم بعد روغن و شکر را اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم. آب هویج رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. حالا مواد خشک را آرام آرام به مایه تخم مرغی اضافه میکنیم و آخر سر هم گردو خرد شده را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم میزنیم و داخل قالب که از قبل چرب کردید میریزیم و در فر به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه میپزیم. با تست خلال دندون مطمعن که شدید پخته از فر خارج کنید و بگذارید خنک بشه و بعد برش بزنید و نوش جان کنید.
امیدوارم خوشتون بیاد. خیلی خوشمزه میشه.
سال نو هم پیشاپیش به همه مبارک امیدوارم سال بسیار خوب و خوش و شاد و سرشار از موفقیت باشه برای همه.
به امید دیدار زود شاد و سلامت باشید.

+ نوشته شده در  ساعت   توسط زیتون  |