مربای انجیر

مواد لازم

انجیر ترجیحاً قرمز یک کیلو

شکر 800 گرم (اگه شیرینی انجیرتون کم بود 50 گرم اضافه کنید و اگه خیلی شیرین بود 50 گرم کم کنید)

آب دو تا سه عدد لیمو تازه

 

انجیرها رو بشورید و بذارید تو آبکش که آب اضافه اش بره. بعد هر انجیر رو به چهار قسمت تقسیم کنید. بریزید تو قابلمه و شکر رو بریزید روش. آبلیمو تازه رو بریزید روش. زیر و رو کنیدش و دو ساعت بذارید بمونه تا آب بندازه ( اگه آب ننداخت که بعیده، خیلی کم، یادتون باشه خیلی کم، آب بهش اضافه کنید.

بذارید رو شعله ی تیز و وقتی که به جوش اومد زیرش رو کم کنید و کف روی مربا رو بگیرید. باید بذارید 10 تا 15 دقیقه با شعله ی کم بپزه. من 10 دقیقه گذاشتم و چون قوام یافیده بود برداشتمش. 

       

اگه انجیرها کم آب انداختن همون 10 دقیقه کافیه. می تونید هم یکی دو چکه بندازید روی بشقاب چینی سردی که تو یخچال گذاشتین و اگه شربتش قوام اومده بود یعنی چسبناک و کشدار شده بود آماده است اما اگه خیلی روون بود باید باز هم بجوشه.

 


+ نوشته شده در  ساعت   توسط زیتون  |