اندازه گیری مواد مخصوصاً توی پخت کیک و شیرینی خیلی مهمه چون ممکنه اگه درست اندازه گیری نکنیم کیکمون شیربرنج و شیرینی مون قلوه سنگ بشه!

برای اندازه گیری موادی که فقط وزنشون نوشته شده یا فقط به پیمانه نوشته شدن بعضی از ما ممکنه به دردسر بیفتیم چون بعضی هامون ترازو نداریم و بعضی هامون پیمانه.

 ترازو هم دیجیتالی اش خوبه

حالا پیمانه ها و قاشق های اندازه گیری:

این پیمانه ها و قاشق ها رو با قیمت نه چندان زیاد می تونید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید. معرفی می کنم:

از راست به چپ پیمانه ها:

یک پیمانه / یک دوم پیمانه/ یک سوم پیمانه/ یک چهارم پیمانه

از راست به چپ قاشق ها:

قاشق سوپخوری (غذاخوری)/ قاشق مرباخوری/ قاشق چایخوری/ قاشق ریز (موکا)

 

       

پیمانه ی مدرج هم لیوان بزرگی یه که روش با خطوط عمودی که کشیدن چند بخش شده. هر کدوم این بخش ها برای وزن کردن یه ماده ی غذایی یه. مثلاً بخش آرد. مایعات، شکر و ....

نکته:

پیمانه‌ها را همیشه با قاشق پر کنید و هیچ‌ وقت خود پیمانه را در آرد و روغن فرو نکنید. برای خارج شدن هوای آزاد داخل پیمانه، آن را تکان دهید و روی پیمانه را با لبه ی چاقو صاف کنید.

 

 

+ نوشته شده در  ساعت   توسط زیتون  |