X
تبلیغات
سیب - خشک کردن زردالو

مهمترین میوه که باید برگه ش تهیه بشه زرد آلو هست زرد آلوی گوشتی شیرین رو بدون شستن دونیم میکنیم و یا هسته ش رو دراورده و درسته درسبدهائی میچینیم ومیزاریم زیر نورآفتاب وقتی کامل خشک شد می شوریم دوسه ساعت روی پارچه پهن میکنیم بعد میزاریم توفریز یا یک جای کاملا خشک


با این روش برگه های سالم ونرمی بدست میاد و بعضی هاشون تبدیل به مرباهای خوشمزه ای میشن مخصوصا اون درسته ها

نکته: زرد آلوها رواونقدر خشک نکنید که بشه مثل چوب!!!!!!!! یه خورده که نرم بود ازتو افتاب بردارید





+ نوشته شده در  ساعت   توسط زیتون  |