X
تبلیغات
سیب - کیک شکلاتی بی بی

 
مواد لازم:

کیک شیفون 7 تخم مرغی کاکائویی 1 عدد

خامه 1 و 1/2 کیلو گرم

پودر کاکائو به میزان دلخواه که خامه شکلاتی بشه

شیر کاکائو به میزان لازم برای مرطوب سازی

کیت کت خارجی یا ایرانی به میزان دلخواه

فندق خورد شده به میزان دلخواه

گردو خورد شده به میزان دلخواه

شکلات صبحانه نوتلا 1 عدد

طرز تهیه

اولا من این کیک رو با  7 تا تخم مرغ و 1لیوان سر خالی شکر و 2 لیوان آرد و 1 ق غ پودر کاکائو که توی 1/4 لیوان آب حل شده بود و 1/4 لیوان روغن هم بهش اضافه شده بود و 1 ق چ بیکینگ پودر و نوک ق چ وانیل درست کردم قالب کیکم هم 23 سانتی بود

ممکنه میزان آرد برای شما کمی متفاوت باشه بستگی به تخم مرغ و ری آرد داره

دیگه باید دستتون اومده باشه وقتی که یه کیک شیفون درست میکنین ،کی به غلظتی میرسه که بخواین بذارینش توی فر

در ضمن مراجعه کنین به دستور کیک شیفون http://elham888.blogfa.com/cat-29.aspx

و به ازای هر تخم مرغ اضافی در کیک 4 تخم مرغی ، 25 گرم آرد و 25 گرم شکر اضافه میشه ولی با همون فرمول بالا هم درست کنین خوبه

خلاصه کیک رو میگذارین داخل فر 160 درجه تا 1 ساعت بپزه

بعد کیک رو از فر در میارین و در حالیکه هنوز توی قالبه ، یه پارچه تمیز میندازین روش و میگذارین 1 ساعت بمونه تا هم رطوبتش حفظ بشه و دیواره هاش خشک نباشه و هم زیاد خورده کیک نداشته باشیم

خلاصه بعد کیک رو از قالب در میاریم و با یه نخ به 3 قسمت تقسیم میکنیم اگه کار با نخ رو بلد نیستین طبق شکل  نخ رو به صورت ضربدری روی کیک از ارتفاع قرار میدین و با دودست میگیرین محکم میکشین تا آخر و اونوقت سه تا برش صاف گوگولی از کیک خواهید داشت البته این برش با نخ نیاز به تمرین داره تا براتون جا بیافته پس اگه از نخ خوشتون نمیاد میتونین با چاقو بلند اره یی کیک رو از ارتفاع به 3 قسمت تقسیم کنین

به دو قسمت هم میتونین تقسیم کنین ولی لطافتی که کیک 3 لایه پیدا میکنه با کیک 2 لایه خیلی فرق داره















  • همینطور که توی عکس میبینین من 3 تا دایره یه مامانی از این کیکه در آوردم...حالا لایه اول روقاشق قاشق با شیر کاکائو مرطوب سازی میکنیم توجه داشته باشین: کیک باید خیلی خوب مرطوب سازی بشه تا لطیف و خوشمزه بشه پس همه ی سطح کیک رو با قاشق غذا خوری شیر کاکائو بدین و اصلا هم نترسین ولی یه جوری هم خیسش نکنین که کیکتون آش و لاش بشه و بعد  خامه یی که داشتیم (( خامه قنادی رو انقده میزنیم تا فرم بگیره)) اگه خامه قنادی نداشتین : 100 گرم پودر خامه + 100 گرم پودر قند+ 1 لیوان شیر تگری+ نوک ق چ وانیل ...و انقده میزنین تا فرم بگیره بعد پودر کاکائو رو اضافه کنین 2 ق غ معمولی احتمالا کافیه اگه کسی پر رنگ تر دوست داشت بیشتر اضافه کنه و به ازای هر قاشق پودر کاکائو 1 ق غ شیر به خامه اضافه کنین چون پودر کاکائو خامه رو خیلی سفت میکنه ... من خدا رو شکر هروقت تو خونمون به یه چیزی احتیاج دارم اون چیز نابود میشه! پودر کاکائوم تموم شده بود منم یه شیشه نوتلا خالی کردم توی خامه ولی شما این کارو نکنین چون کیک یه کم زیادی شیرین میشه البته من خامه صبحانه داخل خامه قنادیم کرده بودم تا شیرینیش کم بشه شما ها طبق فرمول پیش برین پس خامه + پودر کاکائو


بله میگفتم.....لایه اولو که مرطوب کردین ، یه لایه خامه میمالین روش و بعد روی خامه رو فندق خورد شده -کیت کت خورد شده شکلات چیپسی و کمی گردو بریزین و دوباره روی این لایه یه فیلینگ رو یه لایه نازک خامه شکلاتی بدین




بعد اگه دوست داشتین روی لایه خامه رو با شکلات صبحانه نوتلا مرمری بکنین





و لایه دوم کیک رو بذارین روش و دوباره به همین ترتیب عمل کنین و لایه سوم کیک رو بذارین و خامه رو به کل کیک بمالین



حالا دیگه کیک تقریبا آمادس
من این کیک رو آستر کشی نکردم چون احتیاجی نبود ولی شما ها آستر کشی بکنین و بذارین 1 ساعت توی فریزر  یا یخچال بمونه و بعد دوباره روش رو خامه بدین و صاف و صوفش کنین. البته احتیاجی نیست که روی کیک رو صاف کنین چون من روش رو اول با نوتلا مرمری کردم و کیت کت خورد شده و گردو و فندق ریختم






قنادی بی بی تنها چیزی که توی کیکش میزنه خامه ی کاکائویی و بجای کیت کت و فندق و گردو ...خورده کیک بازیافتی میریزه توی کیکش!
کیکی که خودتون درست کنین و مغز جات و چیزای خوشمزه بریزین ، صدها برابر از کیک بی بی خوشمزه تره

امید وارم دوست داشته باشین
+ نوشته شده در  ساعت   توسط زیتون  |