چلو مرغ با مرغ پخته شده در هواپز

طرز تهیه مرغ در هواپز:

ران مرغ یک عدد
پیاز دوعدد
روغن زیتون(در صورت تمایل) یک قاشق چایخوری
سس سویا دو قاشق چای خوری
نمک،فلفل،پاپریکا به مقدار لازم

طرز تهیه:

ران رو پاک کرده و بشورید یا اگه از فریزر در اوردید برای یخ زدائی زودتر یا در نایلون فریزر در آب بگذارید تا یخش بازبش یا با سرعت 100 در هواپز به مدت 5دقیقه یا تا زمانی که یخش باز بشه قرار بدید.
مرغ رو دوتکه کرده و در ظرف در داری گذاشته پیاز رو خلالی درشت خرد کرده و به ظرف حاوی مرغ اضافه کنید.با دست پوست مرغ رو بالا بکشید به طوری که پوست کاملا جدا نشه(از انتها).کمی نمک،فلفل و پاپریکا و محلول زعفران و سویا سس و روغن زیتون روی سطح گوشت(زیرپوست) بمالید و همچنین روی پوست نیز اینکار رو انجام بدید.خوب مرغ رو بامواد ورز داده و در ظرف رو بزارذید و بزارید مرغ حداقل 3 ساعت مزه دار بشه.
مرغ مارینه شده رو از پیاز ها پاک کرده و در دستگاه در سینی کوتاه با حرارت 230 بمدت 35 دقیقه قرار دهید.
بعد از پختن مرغ به اختیار میتونید کمی رب و آبلیمو و در صورت تمایل زعفران رو که مخلوط کردید با قلمو روی مرغ ها بکشید به مدت پنج دقیقه دیگر در دستگاه با حرارت 180 قرار دهید.(من اینکار رو اینبار نکردم ولی امتحان کردم).بعد میتوانید با برنج یا خالی سرو کنید.

نکته:
به علت استفاده از سویاسس از نمک کمتر و یا نمک استفاده نکنید.
میتونید به نسبت افراد مواد رو افزایش بدید.
+ نوشته شده در  ساعت   توسط زیتون  |